Hatéves sajtburgert és sült krumplit árultak az eBayen

Egy kanadai férfi árulta a furcsa árut, csütörtökön rakta fel az oldalra. Az eBay sajnos végül eltávolította a termékeket, pedig akkor már volt, aki 150 dollárt is adott volna az antik sajtburgerért és sült krumpliért. A farmer Dave Alexander 2012. június 7-én, a McDonald's-ban vette a kaját kísérleti jelleggel. A férfi azt mondta, hallotta, hogy ezek sosem romlanak meg, és ki akarta próbálni, vajon igaz-e. A sajtburger és a krumpli már hat éve várta a sorsát egy hangszórón pihenve, de most is kiválóan néznek ki, szinte újnak, csak a burger bucija barnult be kicsit.

Az eBay végül arra hivatkozva szedte a hirdetését, hogy nem volt feltüntetve a lejárati idő, ezt a farmer felháborítónak találja, tekintve, hogy nem ehető ételként árulta a gyorskaját.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.