Kosármezben, Playstation-kontrollerrel a kezében ravatalozták fel a New Orleans-i tinédzsert

Egy lövöldözésben meghalt fiataltól úgy kívánt elbúcsúzni a családja New Orleans városában, hogy felidézzék, hogyan élt: ezért bebalzsamoztatták a testét, és kosármezbe öltöztetve, egy PS4 kontrollerrel a kezében ravataloztatták fel. 

A 18 éves Renard Matthewst kutyasétáltatás közben találta el egy nem neki szánt golyó még június végén. Anyja, Temeka Matthews elmondása szerint fiuk eléggé otthonülő típus volt, és nagyon szerette a Boston Celtics csapatát, így ezekre építve tervezték meg a nem szokványos búcsúztatást. 

A ravatalozóban nem a bevett nyitott koporsóba fektették, hanem egy székbe ültették be, elé pedig egy tv-t raktak, amihez egy Playstation 4 volt csatlakoztatva, amin a NBA2K futott. Több kosárlabdás ruhadarab is került rá, a ravatali szék mellé pedig kedvenc kajái, azaz Doritos és gyökérsör is került. (Vice)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.