Olívaolajat könnyezett egy új-mexikói Mária-szobor

Rózsaillatú olajat könnyezett egy új-mexikói Mária-szobor.Fotó: Facebook/Luisa Payne

Csoda tanúi lehettek egy új-mexikói templomban a hívők:

Mária-szobruk könnyezni kezdett.

A csodát kivizsgálók hamar kiderítették, hogy Mária ezúttal olívaolajat könnyezett. "Néhány szemtanú azt állította, hogy [a könnyek] rózsaillatúak voltak" - mesélte a Fox Newsnak Oscar Cantu megyés püspök. Ez pedig a csodás rejtély megoldásának is a kulcsa lehet, ugyanis Cantu saját bevallása szerint ilyen rózsaillatú olajat használ felszentelésekhez, konfirmációkhoz és keresztelésekhez is.

Azügyben, hogy az olaj "természetes okból" jelent-e meg az üreges bronzszobron, vagy mégis csoda történt volna, még folynak a vizsgálatok. A szobor belsejét már megvizsgálták, abban nem találtak semmi szokatlant. "Nem volt ott semmi, aminek ne kellett volna ott lennie, kivéve pár pókhálót" - mondta Cantu.

A püspök azt is ki akarja vizsgálni, hogy nem átverés-e az egész. De szerinte "még ha az is volna, nem tudjuk, hogy fizikailag hogyan kivitelezték". A szobor ugyanis öntött bronz, így szerinte nincs rá mód, hogy megkönnyeztessék. (Via Fox News)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.