Nőismerőse kikosarazta a polgármestert, erre ő szexképeket kezdett terjeszteni róla szórólapokon

Nyomozás indult egy kelet-magyarországi település polgármestere ellen, aki a gyanú szerint szexképekeket terjesztett egy ismerőséről - írja a Blikk. Az újság sem a polgármester nevét, sem az általa vezetett település nevét nem írta le. Az áldozat számolt be nekik a történtekről.

A nő azt mondta, miután megismerte a férfit, kiderült számára, hogy ő többet akar tőle, mint a nő tőle, ezért megszakította vele a kapcsolatot. Erre a polgármester bosszúhadjáratot indított a nő ellen, és megszerkesztett intim képeket kezdett terjeszteni a nőről. Utóbbi valószínűleg azt jelentheti, hogy meztelen nőkről készült képekre szerkesztette a nő arcképét.

Ezután a nő szerint a polgármester a képeket

  • feltette felnőtt-tartalmú oldalakra és zárt Facebook-csoportokba a nő teljes nevével, telefonszámával együtt.
  • elkezdte zaklatni a nőt a közösségi oldalakon.
  • szórólap formájában is terjeszteni kezdte a képeket szórakozóhelyeken.

Az ügyben feljelentést is tettek, a nyomozás a Blikk szerint már közel egy éve tart, azért ilyen lassan, mert több kapitányság elfogultságra hivatkozva elutasította az ügyet. A nőt többször kihallgatták tanúként, a polgármesternél pedig állítólag házkutatást is tartottak - otthon és a hivatalában is -, amelynek során lefoglalták a számítógépét.

A lap megkereste az érintett polgármestert, aki azt mondta, “ha ilyen információik vannak, írják meg!” Majd letette a telefont. Az érintett rendőrfőkapitányság egyelőre nem válaszolt a lap kérdéseire.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.