Insta-dráma: szakított a pasija a Leghíresebb Szexi Időjós Csajjal, mert miatta nem tudott eleget Call of Duty-zni

INTERNET
2018 július 24., 08:16
comments 284

Mint egy klasszikus francia drámában, úgy csapott össze egymással a Szív, a Kötelességtudat és a Test Ördöge egy teljes egészében a Yotube-on és a közösségi médiában, sokmillió követő előtt zajló szerelmi tragédiában, ami végül elszakította egymástól a Modern Szerelmeseket.

A főszereplők:

link Forrás

Yanet Garcia mexikói színésznő és modell (félmillió Youtube-os és 6,5 millió instagramos követővel), 

link Forrás

aki azzal lett netes híresség, hogy hirtelen elterjedtek azok a videók, amiken egy mexikói tévécsatorna időjósaként közepesen merész, de kicsit sem botrányos ruhákba öltözve felolvassa a súgógépről a másnapi időjárást, alkalmanként sztárpletykákkal bolondítva meg a szövegét.

link Forrás

A Youtube-csatornáján és Instagram-oldalán emellett ad divat-, fitnesz- és fenékdomborítási tanácsokat is.

link Forrás

Douglas 'FaZe Censor' Martin New York-i gamer, azon belül is profi Call of Duty-játékos és szintén  Youtube-sztár, 2,5 millió követővel, amihez hozzájön az 1,3 millió instagramos rajongó. Gyerekkora óta gamer, Nitendo-klasszikusokkal kezdte, majd jött a CoD és a profi versenyzés. 

link Forrás

A két közösségimédiás szupersztár 3 éve ismerkedett össze, amikor az egyikük Mexico Cityben, a másikuk New Yorkban lakott. A lánynak ekkor - elképzelni is durva - még csak 200 instás követője volt, míg a fiú már nethírességnek számított. Censor egyre többször repült át Yanethez, hogy a lány kábé egy év után fontos lépésre szánja el magát: átköltözött a fiúhoz New Yorkba, ahol nagyjából egy évig éltek együtt. 

link Forrás

Ekkor jött a tragédia első felvonása: az egyre népszerűbb Garcia úgy érezte, hogy Mexikóból még hatékonyabban tudja folytatni a modell- és a tévés karrierjét, New Yorkban ráadásul nem tudott időjósi állást szerezni, ezért hazaköltözött oda, ahol tárt karokkal várta a súgógép. De nem szakítottak, hanem ugyanolyan távkapcsolatban folytatták, mint ahogy elkezdték. Vagyis nem pont ugyanolyanban, mert Censornak egyre nehezebben ment az utazás. Nem azért, mert megöregedett volna, hiszen most is csak 24 éves, hanem mert időközben egyre menőbb szupercsapatok tagja lett, olyan játszótársakkal, mint Dedó, Parazita vagy Apátia, és egyre komolyabb szerződéseket kapott, vagyis egyre többet kellett edzenie. 

Addig nőtt a feszültség, míg Censor 3 nappal ezelőtt ki nem posztolta a tragédia utolsó felvonását, vagyis egy bő tízperces videót, amiben váratlanul bejelenti, hogy szakítottak, majd részletesen elmeséli, hogy miért.

link Forrás

A lényeg: azert, mert bár Yanet a világ legszebb, legszexibb és legjobb fej nője, meg a létező legjobb társ, meg elképesztően híres, a távkapcsolat miatt nem tudott eleget CoD-ozni.

Garcia először kikészült:

link Forrás

Aztán, hála a bölcs követőknek, azóta kicsit összeszedte magát:

link Forrás

Bár igazából még mindig elég szomorú:

link Forrás


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.