A Videoton szerb edzője szerint nem érdemeltek vereséget az AEK-től

futball
2018 augusztus 23., 04:45
comments 86
Danko Lazarović (középen, labdával a kezében) ünnepli szépítő gólját, amit a 67. percben szerzett az AEK Athén ellen. Ekkor már újra egyenlő létszámban játszott a két csapat, Huszti első félidei kiállítása után a második félidőben Bakaszetaszt is kiállította a bíró.
photo_camera Danko Lazarović (középen, labdával a kezében) ünnepli szépítő gólját, amit a 67. percben szerzett az AEK Athén ellen. Ekkor már újra egyenlő létszámban játszott a két csapat, Huszti első félidei kiállítása után a második félidőben Bakaszetaszt is kiállította a bíró. Fotó: Illyés Tibor/MTI/MTVA

"Amikor egyenlő létszámban játszottunk, sokkal jobbak voltunk a görögöknél" - értékelte a Videoton szerb edzője, Marko Nikolić csapata hazai pályán, illetve a székesfehérvári stadion építése miatt a Ferencváros Groupama Arénájában a görög AEK Athéntól elszenvedett vereségét a Bajnokok Ligája utolsó selejtezőkörében.

A Videoton 2:1-re kapott ki, Nikolić pedig arra utalt, hogy Huszti Szabolcsot már a 22. percben kiállította a bíró. A görög emberelőny az 53. percig tartott, akkor Bakaszetaszt is kiállították. Az AEK edzpje, Marinosz Uzunidisz szerint csapata az embereölőnyös időszekban jobb volt, a meccs végére viszont idegessé vált. A görögök az emberelőnyük alatt két gólt is lőttek, amire a Videoton már egyenlő létszámnál eggyel válaszolt, a görögök így két idegenben lőtt góllal és győzelemmel várhatják a hazai visszavágót. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.