A Videoton szerb edzője szerint nem érdemeltek vereséget az AEK-től

Danko Lazarović (középen, labdával a kezében) ünnepli szépítő gólját, amit a 67. percben szerzett az AEK Athén ellen. Ekkor már újra egyenlő létszámban játszott a két csapat, Huszti első félidei kiállítása után a második félidőben Bakaszetaszt is kiállította a bíró.Fotó: Illyés Tibor/MTI/MTVA

"Amikor egyenlő létszámban játszottunk, sokkal jobbak voltunk a görögöknél" - értékelte a Videoton szerb edzője, Marko Nikolić csapata hazai pályán, illetve a székesfehérvári stadion építése miatt a Ferencváros Groupama Arénájában a görög AEK Athéntól elszenvedett vereségét a Bajnokok Ligája utolsó selejtezőkörében.

A Videoton 2:1-re kapott ki, Nikolić pedig arra utalt, hogy Huszti Szabolcsot már a 22. percben kiállította a bíró. A görög emberelőny az 53. percig tartott, akkor Bakaszetaszt is kiállították. Az AEK edzpje, Marinosz Uzunidisz szerint csapata az embereölőnyös időszekban jobb volt, a meccs végére viszont idegessé vált. A görögök az emberelőnyük alatt két gólt is lőttek, amire a Videoton már egyenlő létszámnál eggyel válaszolt, a görögök így két idegenben lőtt góllal és győzelemmel várhatják a hazai visszavágót. (Via MTI)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.