Férje megölésével vádolják az írónőt, aki az "Így öld meg a férjed" című novellát írta

A 63 éves Daniel Brophy egy Oregon államban működő szakácsiskolában dolgozott, a holttestét június 2-án reggel találták meg a diákjai, a férfit agyonlőtték. Felesége, a 68 éves Crampton Brophy másnap megindító bejegyzésben írta meg a Facebookon, hogy Danielt lelőtték. A romantikus regényeket író asszonyt viszont szeptember 5-én letartóztatták, és most a férje megölésével vádolják. A Washington Post részletes beszámolójából kiderül, hogy a nő hét évvel ezelőtt a saját blogján tette közzé az "Így öld meg a férjedet" című esszét, amiben végigveszi a különböző módszerek előnyeit és hátrányait, illetve a lehetséges indítékokat. A vádirat alapján úgy tűnik, hogy követte saját írásának tanácsait, ugyanis 2011-ben is arra jutott, hogy a lőfegyver a legjobb módszer, és a saját férjét is tényleg így ölhette meg.

A cikk szerint a nő kicsit erotikus-romantikus történetek kiadásával foglalkozott, a regények középpontjában általában a női főszereplőnek titkos kapcsolata volt egy amerikai elit tengerészgyalogossal.

Egy 2011-es posztban az asszony azzal tréfálkozik, hogy neki és férjének is ez a második házassága, ami biztosan nem fog válással végződni, de ha mondjuk váratlanul leesne egy magas épület tetejéről, aki azt szeretné, hogy az nagyon alaposan vizsgálják ki.

(WaPo

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.