Letartóztatták a nőt, aki rengeteg állatot mentett meg a Florence hurrikán idején

17 macskát és 10 kutyát mentett meg a szupervihar idején Tammie Hedges, de most azzal vádolják, állatorvosi engedély nélkül gyógyította az állatokat. Az észak-karolinai állatvédő azokat az állatokat gyűjtötte be, akiket a gazdáik az evakuálás miatt hagytak hátra. Hedges a Crazy's Claws N Paws nevű, adományokból működő állatvédő szervezetet működteti, és nemrég alakított át menhellyé egy raktárat, melyet hivatalos  még nem jegyeztek be. A hurrikán viszont jött, és Hedges úgy döntött, itt szállásolja el a megmentett állatokat. Hoztak máshonnan is a vihar miatt elveszett, bajba került vagy megsérült állatokat, őket is befogadták, és amennyire egy hurrikán kellős közepén lehet, kezelték is sebeiket. A hurrikán után Hedges hívást kapott a megyei állatrendészettől, akik azt mondták, vagy önként átadja nekik az állatokat, vagy kötelezni fogják rá. Pár nappal később behívták a rendőrségre, majd letartóztatták.

Többek között azzal vádolják, állatorvosi engedély nélkül kezelte az állatokat. Hedges azt mondta, ő csak vény nélküli gyógyszereket adott az állatoknak, melyekhez bárki hozzáfér.

(via USA Today)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.