Thaiföld miniszterelnöke érdeklődni kezdett a politika iránt

Prayut tábornok részvétét nyilvánítja Vietnam szeptember 21-én elhunyt elnökének.Fotó: HANDOUT/AFP

Prayut Chan-o-cha ugyan már több mint négy éve Thaiföld miniszterelnöke, de mindezidáig tagadta, hogy politikai ambíciói lennének. Most már saját bevallása szerint is vannak. "Érdekel a politika, mert szeretem az országomat, mint általában a thaiok. De mára ennyi, amit mondhatok. Később majd jelzem, hogy hogy döntöttem és kit támogatok" - mondta hétfőn.

Prayut tábornokot, aki 2014-ben puccsal került hatalomra, a kormánya átalakításáról is kérezétk, amire közölte, hogy egyáltalán nincs tervben a kormány átalakítása.

Prayut a nyár elején közölte, hogy még szeptemberben tisztázza politikai jövőjét azután, hogy elfogadták az új választási törvényt és enyhítették a politikai pártokat betiltó szabályokat. Prayut tehát most, hogy érdeklődni kezdett a politika iránt, hamarosan eldöntheti, hogy melyik, újonnan felálló pártban látja saját politikai jövőjét. (Via The Bangkok Post)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.