Hidegfront követi a hidegfrontot

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Ha valaki azt hitte, hogy az ország felett kedden elvonuló hidegfronttal a hétre letudtuk a frontátvonulásokat, azt ki kell ábrándítsam. Szerdán újabb hidegfront követi a hidegfrontot, de ez már számottevő lehűléssel, csapadékkal nem jár, csak a frontérzékenyek szórakoztatására van. Meg a szélért, ami átmeneti szünet után ismét nagy területen meg fog erősödni, északon akár viharos lökések is kísérhetik.

Pillanatnyilag az ország déli részei a leghidegebbek, az országhatár mentén jelenleg csak 0-4 fokot mérnek, miközben az ország középső vidékein 7-11 fok van. Abból nagyon már nem is lesz előrelépés, az említett melegebb vidékeken délelőtt is csak 11-14 fokra számíthatunk, míg a most hidegebb déli vidékeken 12-13 fok lesz a jellemző.

A szórványos napsütés délutánra a hajnalban még leghidegebb részeket egész 18-20 fokig melegítheti, a középső és északi részeken 15-17 fok körül alakul a napi maximum, az Alpokalján és a Dunántúli Középhegységben ekkor már csapadék is érkezhet. Az előrejelzés alapján a hétvégéig hasonló időre számíthatunk.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.