Hidegfront követi a hidegfrontot

Ha valaki azt hitte, hogy az ország felett kedden elvonuló hidegfronttal a hétre letudtuk a frontátvonulásokat, azt ki kell ábrándítsam. Szerdán újabb hidegfront követi a hidegfrontot, de ez már számottevő lehűléssel, csapadékkal nem jár, csak a frontérzékenyek szórakoztatására van. Meg a szélért, ami átmeneti szünet után ismét nagy területen meg fog erősödni, északon akár viharos lökések is kísérhetik.

Pillanatnyilag az ország déli részei a leghidegebbek, az országhatár mentén jelenleg csak 0-4 fokot mérnek, miközben az ország középső vidékein 7-11 fok van. Abból nagyon már nem is lesz előrelépés, az említett melegebb vidékeken délelőtt is csak 11-14 fokra számíthatunk, míg a most hidegebb déli vidékeken 12-13 fok lesz a jellemző.

A szórványos napsütés délutánra a hajnalban még leghidegebb részeket egész 18-20 fokig melegítheti, a középső és északi részeken 15-17 fok körül alakul a napi maximum, az Alpokalján és a Dunántúli Középhegységben ekkor már csapadék is érkezhet. Az előrejelzés alapján a hétvégéig hasonló időre számíthatunk.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.