Erős földrengés volt Haitin

Helyi idő szerint szombat este erős, 5,9-es földrengés rázta meg Haitit. Az amerikai földtani intézet szerint a földmozgás epicentruma az ország északi részén található Port-de-Paix-től 20 kilométerre északnyugatra volt, 15,3 kilométeres mélységben. A földrengést két kisebb utórengés követte. Eddig 11 halottról érkezett jelentés, a kormányszóvivő szerint több százan megsérültek.

Több városban is épületek omlottak össze: Plaisance-ben ledőlt a a Szent Mihály katolikus templom homlokzata, de komoly károkról számoltak be Port-de-Paix-ből, Gros-Morne-ból, Chansolme-ból és Tortuga szigetekről is. (BBC)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.