Emberek a világban: egy amerikai férfi láncfűrésszel támadt a fiára, aki egy fűnyíróval védte magát

Bristol egy kis település Tennessee államban. Itt esett meg még júliusban, hogy egy családhoz riasztották a rendőröket. Amikor kimentek, ott találták a vérző lábú és vérző fejű, 76 éves Douglas Fergusont.

A férfin átment egy fűnyíró, és az is hamar kiderült, hogy a fűnyírót Ferguson fia vezette.

A rendőrök meghallgatták a tanúkat, az ő elmondásuk alapján állt össze a történet:

Nem véletlen, hogy Ferguson fia ráhajtott a 76 éves apjára a fűnyíróval, előtte ugyanis a férfi rátámadt egy láncfűrésszel.

Apa és fia már régóta haragban volt egymással, többször is volt korábban konfliktusok. Ez az utolsó azonban kissé elharapózott. Douglas kórházba került, a lábát le is kellett vágni. A hten engedték ki a kórházból, hogy aztán rögtön őrizetbe is vegyék. A vád ellene, gyilkossági kísérlet a fia ellen, aki csupán övédelemből, jobb híján védte magát a fűnyíróval. (Times)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.