Emberek a világban: egy amerikai férfi láncfűrésszel támadt a fiára, aki egy fűnyíróval védte magát

Bristol egy kis település Tennessee államban. Itt esett meg még júliusban, hogy egy családhoz riasztották a rendőröket. Amikor kimentek, ott találták a vérző lábú és vérző fejű, 76 éves Douglas Fergusont.

A férfin átment egy fűnyíró, és az is hamar kiderült, hogy a fűnyírót Ferguson fia vezette.

A rendőrök meghallgatták a tanúkat, az ő elmondásuk alapján állt össze a történet:

Nem véletlen, hogy Ferguson fia ráhajtott a 76 éves apjára a fűnyíróval, előtte ugyanis a férfi rátámadt egy láncfűrésszel.

Apa és fia már régóta haragban volt egymással, többször is volt korábban konfliktusok. Ez az utolsó azonban kissé elharapózott. Douglas kórházba került, a lábát le is kellett vágni. A hten engedték ki a kórházból, hogy aztán rögtön őrizetbe is vegyék. A vád ellene, gyilkossági kísérlet a fia ellen, aki csupán övédelemből, jobb híján védte magát a fűnyíróval. (Times)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.