Kora nyárinak is szép lenne ez a késő őszi nap!

Remek időnk van! És még ennél is remekebb időnk lesz. Érzékszervi vizsgálatom - az ablakon kinézés - alapján állíthatom, hogy egy aprócska felhő sincs az égen, így bár most, kora hajnalban helyenként még csípős lehet a levegő - Budapesten ugyan 10 fok fölött van a hőmérséklet, de észak-keleten 2-3 fokok is előfordulnak -, a napsütésben hamar felmelegedhet.

A túlnyomóan derült, csapadékmentes időben már délelőtt 11-17 fokig melegedhet a levegő, délutánra pedig már mindenhol legalább 20 fok lesz, az ország déli és keleti részein pedig akár 24 is. És a legjobb az egészben, hogy a jövő hét szerdáig ez így is marad!

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.