Kora nyárinak is szép lenne ez a késő őszi nap!

Remek időnk van! És még ennél is remekebb időnk lesz. Érzékszervi vizsgálatom - az ablakon kinézés - alapján állíthatom, hogy egy aprócska felhő sincs az égen, így bár most, kora hajnalban helyenként még csípős lehet a levegő - Budapesten ugyan 10 fok fölött van a hőmérséklet, de észak-keleten 2-3 fokok is előfordulnak -, a napsütésben hamar felmelegedhet.

A túlnyomóan derült, csapadékmentes időben már délelőtt 11-17 fokig melegedhet a levegő, délutánra pedig már mindenhol legalább 20 fok lesz, az ország déli és keleti részein pedig akár 24 is. És a legjobb az egészben, hogy a jövő hét szerdáig ez így is marad!

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.