Elítélték Igort, a galántai pszichológust, aki kezelés helyett piát adott a drogfüggőknek és lefeküdt a beutalt lányokkal

külföld
2018 október 16., 03:42
comments 206

A szlovák munka-, család- és szociális ügyi minisztérium tavaly nyáron vissza is vonta a galántai Tiszta Nap nevelőintézet működési engedélyét, ahol három évvel ezelőtt a visszaélések történtek. Most a botrányt okozó pszichológust is elítélték.

A 32 éves Igor pszichológusként dolgozott a galántai intézetben, amikor az egyik alkalommal a kollégáját helyettesítette. Ahelyett, hogy a kábítószerfüggő ügyfelekre szigorúan vigyázott volna, alkohollal kínálta őket, és aztán részegen három lánnyal le is feküdt. A lányok mindnyájan 17 évesek voltak. A szlovák sajtó szerint egymás között a lányok még fogadást is kötöttek, ki fekszik le leghamarabb a pszichológussal.

A férfit most három év feltételes szabadságvesztésre ítélték. A Trencséni Kerületi bíróság helybenhagyta a Vágbesztercei Járási Bíróság ezzel a döntéssel megegyező korábbi határozatát.

A tárgyaláson elhangzottak szerint a férfi „házasságon kívüli közösülést folytatott a kiskorú R.Ľ.-el, D.M.-el és V.L.-el. Miután megszabadultak a ruhájuktól, fogdosni kezdték egymást és aztán szexuálisan érintkeztek.” (Paraméter.sk/Noviny)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.