Hardy, a reptéri kutya hősiesen kiszagolta az Ecuadorból becsempészett sült disznófejet

Atlantában, a világ egyik legforgalmasabb repülőterén, az amerikai Vámügyi és Határvédelmi Hivatal kötelékében dolgozik Hardy, a beagle. Az a feladata, hogy kiszagolja a növényi kártevőket és az állatbetegségeket, és olyan különleges képességekkel bír, hogy szaglás alapján kiszúrja, ha valakinek mondjuk élő csiga vagy narancs van a csomagjában. Tiltott gyümölcsöket, növényeket is kiszagol, még azt is, ha valaki egy magas kockázatúnak számító országból próbál húst becsempészni. Pont ez történt most is, amikor egy utas valamiért sült disznófejet szeretett volna bevinni az országba, az ételt a lebukott utas Ecuadorból hozta. Amerikába semmilyen országból sem szabad disznóhúst bevinni, akkor sem, ha alaposan át van sütve, és ezt Hardy is pontosan tudta. A hivatal büszke a beagle-re, ezért közzé is tették a fotókat a fogásról. (AP)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.