Visszaadta a megbízását és elérhetetlenné vált a válogatott vízilabdás edzőit szexuális erőszakkal megvádoló kislány ügyvédje

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Az ATV szerda esti Híradójában számolt be arról, hogy szakértők vizsgálják azt a kislányt, aki megvádolta két vízilabda-edzőjét azzal, hogy szexuálisan zaklatták két éve. A sportolók ügyvédei közölték:

mind a mai napig nem keresték meg ügyfeleiket a rendőrségtől. 

Az ATV Híradója szerette volna megkérdezni az ügyben a kislány ügyvédjét, az ügyet kirobbantó Gerencsér Andrást, de elérhetetlenné vált, úgy tudni, hogy időközben

visszaadta a megbízást,

és nem ő képviseli a kislányt. 

A vízilabdázókkal szembeni feljelentésről elsőként a Blikk számolt be még szeptember közepén, ott azt írták, hogy "két sztársportoló" hónapokig zaklatott szexuálisan egy 11 éves kislányt. Azt, hogy vízilabdázókról van szó, a kormányközeli TV2 Tények című műsora közölte, hozzátéve, hogy az egyikük olimpiai bajnok. A Tényekben még az is elhangzott, hogy az áldozatot a jövő héten vizsgálja meg nőgyógyász és pszichológus, aztán a két pólós nevét is nyilvánosságra hozták.

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.