Három hete felbukkant a Central Parkban egy csodakacsa, azóta mindenki odavan érte

külföld
2018 november 01., 21:13
comments 121

Október 10-én egy teljesen lehetetlen állatra figyeltek fel New Yorkban, a Central Parkban, amely azóta is vagy a park tavában úszkál, vagy a környéken jár-kel, és láthatóan remekül érzi magát. Egy mandarinkacsára, avagy mandarinrécére:

link Forrás

A kacsa megjelenése azért furcsa, mert az az állat Japánban és Kínában őshonos, a helyieknek pedig fogalma sincs róla, hogyan kerülhetett a Central Parkba. A környékbeli állatkertekből nem hiányzik ilyen példány. Lehetséges, hogy egy gyűjtő engedte el, vagy elszökött, de New Yorkban például nem is lehet kacsát tartani.

Mindegy is, a helyiek imádják, tele van vele a Twitter, a helyi Főkert szerint pedig nincs vele dolguk, amíg meg nem sérül, addig hagyják, had élje az életét New Yorkban. A helyiek figyelmét azért felhívták, hogy ne zavarják az állatot.

link Forrás

(The Cut)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.