Selmeczi Gabriella kinyilatkoztatta: Mindent felülíró kötelezettségünk, és kényszer, hogy több gyermek szülessen Magyarországon

Járvány hírlevél
A koronavírus és a küzdelem ellene. A helyzet itthon és a világban.

"Ez egy mindent felülíró kötelezettségünk, és kényszer, hogy több gyermek szülessen Magyarországon," mondta a Hír TV Magyarország élőben című műsorában Selmeczi Gabriella.

A Fidesz országgyűlési képviselője a legújabb nemzeti konzultációra reagálva kijelentette:

"a mi felelősségünk is törvényhozóké, hogy végül is ne anyagi kérdés legyen az, hogy fiatalok gyermeket vállalnak, hanem érezzék, hogy ez mekkora boldogság, ahogy látjuk a saját tapasztalatainkból is, hogy milyen nagy boldogság az, hogy ha gyermeket vállalunk." 

Magáról a formátumról meglepően őszintén beszélt. Selmeczi szerint 

"a nemzeti konzultáció egy fontos műfaj. A politikusoknak is szükségük van munkájuk megerősítésre az emberektől két választás közt."

Itt érdemes megjegyezni: Selmeczi Gabriella a népjóléti bizottság egyik alelnöke az Országgyűlésben. Tisztségért pénz is jár, az alap képviselői tiszteletdíj másfélszerese, így Selmeczi szeptemberben több mint bruttó 1,5 millió forintot vitt haza. Az Azonnali írta meg, hogy

Selmeczi nem túl lelkes: a ciklus eddigi nyolc bizottsági üléséből hárman jelent meg.

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.