Selmeczi Gabriella kinyilatkoztatta: Mindent felülíró kötelezettségünk, és kényszer, hogy több gyermek szülessen Magyarországon

POLITIKA
2018 november 07., 22:16
comments 765

"Ez egy mindent felülíró kötelezettségünk, és kényszer, hogy több gyermek szülessen Magyarországon," mondta a Hír TV Magyarország élőben című műsorában Selmeczi Gabriella.

link Forrás

A Fidesz országgyűlési képviselője a legújabb nemzeti konzultációra reagálva kijelentette:

"a mi felelősségünk is törvényhozóké, hogy végül is ne anyagi kérdés legyen az, hogy fiatalok gyermeket vállalnak, hanem érezzék, hogy ez mekkora boldogság, ahogy látjuk a saját tapasztalatainkból is, hogy milyen nagy boldogság az, hogy ha gyermeket vállalunk." 

link Forrás

Magáról a formátumról meglepően őszintén beszélt. Selmeczi szerint 

"a nemzeti konzultáció egy fontos műfaj. A politikusoknak is szükségük van munkájuk megerősítésre az emberektől két választás közt."

link Forrás

Itt érdemes megjegyezni: Selmeczi Gabriella a népjóléti bizottság egyik alelnöke az Országgyűlésben. Tisztségért pénz is jár, az alap képviselői tiszteletdíj másfélszerese, így Selmeczi szeptemberben több mint bruttó 1,5 millió forintot vitt haza. Az Azonnali írta meg, hogy

Selmeczi nem túl lelkes: a ciklus eddigi nyolc bizottsági üléséből hárman jelent meg.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.