Völner államtitkár amerikai filmekben látott no go-zónákkal jött, pedig a tavaszi EP-választásról kérdezték

POLITIKA
2018 november 07., 19:52
comments 111

Alapkérdésnek szánta, beugratós lett belőle. Az Echo TV Napi aktuális című műsorában merészelte feltenni Velkovics Vilmos azt a kérdést Völner Pálnak, hogy

"úgy mégis mi a tavaszi EP-választások valódi tétje?

Az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára nem tudta a helyes panelválaszt, de megpróbálta kitalálni. Völner másfél perc alatt eljutott oda, hogy az Egyesült Államokhoz hasonló jöhet létre itt Európában.

"Menjenek el oda, nézzék meg, hogy ők hol tartanak. Sokkal hamarabb kezdték, inkább történelmi hagyományok nélkül. Nekik nem kellett megsemmisíteni semmit ebben a kérdéskörben. Látjuk, ott is vannak kínai negyedek, ha nézzük az amerikai filmeket, akkor tudjuk, hogy vannak olyan no go-zónáknak is tekinthető területrészek, amelyekre szerintem Európának nincs szüksége."

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.