Emberi történet: a zalaegerszegi férfi, aki a biciklije mellett fekszik a járdán a Google utcaképén

életmód
2018 november 10., 17:23
comments 183

Először a Millásreggeli figyelt fel rá, aztán mi is megírtuk, milyen különleges látvány fogadja azt, aki beírja a Google Mapsbe, hogy Zalaegerszeg, Tó utca 1., és körülnéz az utcaképen.

A Blikk gyorsan megkereste a képen fekvő férfit. Fekete Imrével törzshelyén, a Tó utcához közel lévő Fenyő presszóban beszélgettek. A Blikknek azt mondták, hogy a környék lakói közül sokan látták a képet, és jót nevettek rajta.

„Mindenhova biciklivel járok, és ritkán esek el, emlékszem arra a napra is! Egy buliban voltam, és hát bevallom, kicsit iszogattam. Mondták is a többiek, hogy ne szálljak fel a drótszamárra. Nem hallgattam rájuk, és meg is bántam. Két kanyar után el is estem. Ekkor mehetett el mellettem az autó” - nyilatkozta Imre, aki amúgy nem áll nagyivó hírében.

„Most nincs családom, a két tacskómmal élek. A környékbelieknél apró építési munkákat vállalok. Bár én lettem a Google magyar sztárja, de szerencsére ez nem változtat az életemen” - tette hozzá.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.