Pozor!!4 Megérkezett a hó

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Vasárnap kora reggel kezdett szállingózni a hó a Dunántúl déli és nyugati felén, számolt be az Időkép.hu. Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint 

"hétfő kora hajnaltól várható nagyobb csapadék: az ország déli, nyugati területein havazás, havaseső vagy eső formájában hullhat a reggeli órák környékén, síkvidéken helyenként lepel-1 cm, elsősorban a Mecsekben illetve nyugaton 300 méter felett 1-4 cm hó hullhat várhatóan hétfő délelőttig. A nap további részében kisebb vegyes halmazállapotú (havaseső, eső, hó) csapadék az ország más részein előfordulhat, de síkvidéken megmaradó hó nem várható."

Hétfőn amúgy borult lesz az ég, a legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 8 fok között várható.

A havazásban várhatóan érintett területeken, a forgalmasabb útszakaszokon megelőző sószórást végez a Magyar Közút, jelentette be a cég. Az autósoktól a szokásosnál nagyobb figyelmet és körültekintést kér a közútkezelő. "Általánosságban az is elmondható, hogy a hétfők a legforgalmasabb napok, a mostani havazás pedig több megyében a reggeli csúcsidőszakban is várható, ezért a közlekedők mindenképpen készüljenek arra, hogy az időjárás miatt még többen indulhatnak autóval útnak," írják.


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.