Pozor!!4 Megérkezett a hó

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Vasárnap kora reggel kezdett szállingózni a hó a Dunántúl déli és nyugati felén, számolt be az Időkép.hu. Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint 

"hétfő kora hajnaltól várható nagyobb csapadék: az ország déli, nyugati területein havazás, havaseső vagy eső formájában hullhat a reggeli órák környékén, síkvidéken helyenként lepel-1 cm, elsősorban a Mecsekben illetve nyugaton 300 méter felett 1-4 cm hó hullhat várhatóan hétfő délelőttig. A nap további részében kisebb vegyes halmazállapotú (havaseső, eső, hó) csapadék az ország más részein előfordulhat, de síkvidéken megmaradó hó nem várható."

Hétfőn amúgy borult lesz az ég, a legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 8 fok között várható.

A havazásban várhatóan érintett területeken, a forgalmasabb útszakaszokon megelőző sószórást végez a Magyar Közút, jelentette be a cég. Az autósoktól a szokásosnál nagyobb figyelmet és körültekintést kér a közútkezelő. "Általánosságban az is elmondható, hogy a hétfők a legforgalmasabb napok, a mostani havazás pedig több megyében a reggeli csúcsidőszakban is várható, ezért a közlekedők mindenképpen készüljenek arra, hogy az időjárás miatt még többen indulhatnak autóval útnak," írják.


Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.