Bódultan, az autójában ülve, fegyvert szorongatva találták meg a békásmegyeri nő gyilkosát

rendőrség
2018 november 21., 19:11
comments 177

Több lövéssel öltek meg egy nőt szerda hajnalban Békásmegyeren - közölte reggel a rendőrség.

A rendőrök bejelentés kaptak arról, hogy a III. kerületi Virág utcában lövéseket hallottak és egy nő fekszik a földön. A nőt több lövés érte, és olyan súlyosan megsérült, hogy meghalt. A rendőrség már reggel közölte, hogy a helyszín közelében elfogták a bűncselekménnyel gyanúsítható férfit is, de most azt is részletezték, hogyan.

Megállapították, hogy az elkövető személygépjárművel menekült el a helyszínről. A kocsit a térfigyelő kamerák segítségével találták meg a Budapest III., Meggy utca és Parlag utca kereszteződésénél. Az autóhoz a Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársai érkeztek elsőként, ők azt látták, hogy egy férfi ül benne, szemmel láthatóan bódult állapotban,

és a kezében valószínűleg fegyvert tart.

A közlemény szerint a rendőrök esélyt sem adtak az esetleges ellenállására: 7 óra 25 perckor elfogták a 67 éves L. József budapesti lakost. A férfi a bűncselekmény elkövetését a helyszínen beismerte, tettét korábbi személyes sérelmével indokolta. L. József ellen emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatják az eljárást.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.