Nagykátát is ellepte a hó, de a fideszes önkormányzat hókotrói inkább a műfüves focipályát tisztítják

vidék
2019 január 09., 13:24
comments 283

A hellokata.hu számolt be arról, hogy Nagykátán és a környező településeken is sok hó esett. A 31-es főúton, ahol szokásosan nagy az áthaladó forgalom, a közlekedést szinte megbénította a hó és a csúszós aszfalt, de a települések kisebb, főleg dombos területre épült utcáiban is balesetveszélyes az autós, gyalogos, biciklis közlekedés, és a nagyobb, forgalmasabb utcákban is nehéz haladni.

Azt írják, Nagykáta fideszes vezetésű önkormányzata ennek ellenére az általa üzemeltetett hókotrókkal inkább a város műfüves futballpályáján felgyülemlett havat takaríttatja el.

photo_camera Fotó: hellokata.hu

A cikkben fotókat is mutatnak arról, hogy eközben az utak elhanyagoltak, havasak, és a Facebook-poszt alatt is arról írnak a helyiek, hogy a buszpályaudvar és a vasútállomás környéke, illetve a rendelőintézet előtt is rosszak a viszonyok, nem takarítanak megfelelően. (hellokata.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.