Rotyis Bálint: Az ellenzék „botránypolitizálásba” kezdett, hogy elhitesse, van még létjogosultsága

Rotyis Bálint, a Médianéző Kft. elemzője három hete az Echo Tv-n elmondta, hogy az ellenzéki képviselők a harmadik kétharmad után egy kétségbeesett, alapjaiban a botránypolitizálásra épülő politikát kezdtek el folytatni.

Rotyis Bálint kedd este a TV2 Tényekben megint arról beszélt, hogy az ellenzéki pártok 2010 óta nem tudtak egy karakteres vezetőt kiállítani, és egy közösséget maguk köré szervezni, éppen ezért a külföldi, főként bevándorláspárti szövetségeseikre hagyatkoznak.

Rotyis Bálint szerda reggel a köztévében, az M1-en is azt mondta, hogy a 2018-as választás után a tüntető tömeg is gyakran az ellenzéket kívánta leváltani, és az ellenzék azért próbál minél radikálisabb „botránypolitizálásba” kezdeni, hogy elhitesse, van még létjogosultsága. Rotyis Bálint szerint a december óta tartó tüntetések mérete nem érte el azt, amit az ellenzék akart, Budapesten pár ezer, Brüsszelben talán 100 embert tudtak mozgósítani.

Rotyis Bálint a közszolgálati televízióbanForrás: hirado.hu

Rotyis Bálint azt mondta, a Jobbik feladta függetlenségét és identitását, mert identitásuk egyik központi eleme volt, hogy a baloldali liberális kormányok, főleg Gyurcsány Ferenc ellen jöttek létre, most pedig a DK-val együtt tüntetnek. Rotyis szerint 2015 óta Orbán központi eleme az európai politikának, ez ellen próbálnak most tenni, mert látják, hogy a jelenlegi stabil többségük 2019 májusában megszűnhet.

Röviden összefoglalva:

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.