Mínusz 17 fok!

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Nincs is olyan hideg, mormogtam magamnak ma reggel a villamosmegállóban, és valóban, Budapesten egészen mérsékelt az időjárás, alig mínusz 4 fok van. Meg is döbbentem a Meteorológiai Szolgálat hőtérképén, részben mert a Dunántúlon helyenként még ennél is melegebb van, van ahol még csak nem is fagy.

Nem úgy az ország keleti felén, ahol a Kiskunságban még sík vidéken is mértek mínusz 9-12 fokot, az Északi-Középhegység fagyzugos völgyeiben pedig akár a címben is jelzett mínusz 17 fokot is! Az ország legkeletibb vidékein pedig hófúvás és széllökés miatt riasztás, extrém hideg miatt figyelmeztetés van életben.

Napközben változóan felhős idő mellett több órás napsütésre is számíthatunk, jelentéktelen hószállingózás csak néhol fordulhat elő. Estére viszont északnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, a Dunántúl északi részén már kezdetét veszi a havazás.

A szombatra virradó éjszaka megint dermesztően hideg lesz, helyenként mínusz 15 fokig hűlhet a levegő. És egész hétvégén folytatódik majd a havazás, úgyhogy akik útra kelnek, ilyen útviszonyokkal számoljanak!

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.