Három pitbull támadt egy 13 éves fiúra egy Somogy megyei faluban

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Az RTL Klub Híradója számolt be róla, hogy a Somogy megyei faluban, Ötvöskónyiban kedd reggel egy 13 éves fiú éppen az óvodába kísérte húgát, amikor az utcán rájuk rontott három pitbull. 

Mint a helyiek elmesélték, a gyerek próbálta védeni húga épségét, aki így el tudott szaladni, és egy arra járó férfitól kért segítséget. A férfi látta azt is, ahogy ekkor megérkezett a kutyák gazdája is, aki ütni kezdte a pitbullokat, majd felemelte a gyereket, de ekkor is ugráltak fel a kutyák. 

A férfi a kislánnyal berohant egy közeli házba, ahova a kutyák gazdája is berohant, ölében a fiúval. Azonnal hívták a mentőket. A fiú a fején, a lábán és a karján szenvedett súlyos sérüléseket. 

A kutyák gazdája azt állítja, nem ő hagyta nyitva a kertkaput, a falubeliek szerint azt állítja, hogy valaki kiengedhette az állatait. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.