Hallgat és maszatol a vizes vébét szervező állami cég

politika
2019 január 18., 07:00
comments 91

Egyre átláthatatlanabb és számon kérhetőbb a vizes vébét szervező cég működése, írja a 24.hu. A Bp2017 Kft. féléves késéssel adta csak le a mérlegét úgy, hogy előtte azt állította magáról, hogy könyvvizsgálatra nem kötelezett vállalkozás. Miközben az. A lap hiába érdeklődött a két ügyről, egyikre sem reagált a cég. Ahogy arra sem, hogy

miért került egyik évről a másikra a tárgyi eszközök közül a készletek közé a két, 1,6 milliárd forint értékű medence.

A cég a hallgatást professzionális szintre fejlesztette: még a másodfokú, jogerős bírósági ítélet sem számít. A 24.hu még most sem kap választ arra, hogy Hosszú Katinka klubja, az Iron Aquatics mennyiért használta a Duna Arénát.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.