Sasszemklinika- legnépszerűbb klinika túl a 100 000. látásjavító szemműtéten

hirdetés
2019 január 23., 07:35
ad

A szemüveg és a kontaktlencse-viselés számtalan kellemetlenséggel jár, így nem csoda, ha valaki elgondolkodik a lézeres látásjavítás lehetőségén. Egy szemműtét nem gyerekjáték, de alapos utánajárást követően egyre többen döntenek mellette. Miért? A korszerű technológiának köszönhetően egy biztonságos eljárásról van szó, ami életre szóló éleslátás biztosíthat szemüveg és kontaktlencse viselése nélkül.

link Forrás

A Sasszemklinika

Ha pedig az ember eldöntötte, hogy aláveti magát a lézeres szemműtétnek, miért ne a legtapasztaltabb szakembereket válassza? Ők Magyarország legnagyobb ilyen intézményében, a Sasszemklinikán dolgoznak. A klinika hazánkban egyedülálló módon három különböző csúcstechnológiájú lézerrel rendelkezik azért, hogy minél több látásproblémára nyújtson megoldást – akár 2 perc alatt, fájdalommentesen. A kezelést egy alapos alkalmassági vizsgálat előzi meg. A legtöbb embernek, akit itt kezelnek, 125%-ossá válik a látásélessége, vagyis jobban látnak, mint a kezelés előtt, szemüveggel vagy kontaktlencsével. Magyarországon elsőként – a klinika vezette be az orvosi garanciavállalást is a kezelés végeredményére.

Az okok, amiért a lézeres szemműtét mellett döntenek

A Sasszemklinika nyereményjátékot hirdetett a 100 000. kezelés alkalmából, ennek keretében videóban bárki elmondhatta, miért szeretne Sasszemű lenni, vagy megoszthatta tapasztalatait. Rengeteg, kreatív pályázat érkezett – de vajon mi vezérel ennyi embert a végleges megoldás irányába?

Bár átmenetileg a szemüveg és a kontaktlencse is biztosítja az éles látást, mindkettőnek rengeteg a hátránya – ez derül ki a pályázók videóiból. A kontaktlencsét viselőknek mindig higiénikus körülményekre van szükségük a lencse behelyezésénél, sőt a tisztítást is meg kell oldani, különben fertőzésveszélynek vannak kitéve. Nem tudnak szabadon úszni, strandolni, és gyakran meggyűlik a bajuk a szemszárazsággal. Közülük sokan tapasztaltak már irritációt, égő, szúró érzést. De ha minden rendben van, a lencseviselés akkor is elég körülményes.

A szemüvegeseknek sem könnyebb az életük, hiszen sokféle mozgásforma nehezített számukra - a futástól az aerobicon át labdajátékokig vagy vizes sportokig. Ezen kívül a szemüveg lecsúszik, eltörhet… a napszemüveg, sí- vagy búvárszemüveg használatát szinte ellehetetleníti.
A pályázók ötletesen meséltek ezen mindennapi bosszúságokról.

Földi Alexandra például bemutatta, milyen az, mikor az ember sem a tévét nem látja jól, sem a vonatmenetrendet. Hogy mennyire lehetetlen szemüvegben tornázni, és milyen idegesítő, amikor meleg helyiségbe belépve bepárásodik a szemüveg.

link Forrás

Sokszor csak a hiány döbbent rá, micsoda kincset kell nélkülöznünk – ezért döntöttem úgy, hogy Sasszemű leszek” – mondja kisfilmjében a különdíjas Juhász Erzsébet Bettina.

link Forrás

Az első díjas Turú Márton szellemes videójában pedig egy szemüveg feleslegessé válásáról mesél – kicsit már a megoldást is előre vetítve.

link Forrás

Mit mondanak a Sasszeműek, miért érdemes belevágni?

A lézeres szemműtét néhány perc alatt elsöpri a fenti gondokat, méghozzá a megfelelő kezelést kiválasztva, fájdalommentesen. A páciens hazamehet rögtön a beavatkozás után. Sasszeműek videóikban azzal üzentek a még műtét előtt állóknak, hogy megmutatták: ma már minőségi, teljes életet élhetnek.

Gulyás Dávid például nem keresgéli többet a kontaktlencséit a csapban, és nincs bajban, ha elfelejti feltenni a pótszemüveget.

link Forrás

Jelenics Mercédesz pedig kiváló látással lovagol.

link Forrás

A fődíjas Lődi Andrea kisfilmjében elmeséli, hogy iskolás kora óta szemüveges volt, ám a műtétet követően immár 115%-os a látása. Így teljesülhet a legnagyobb vágya: jövőre szemüveg nélkül állhat az oltár elé.

link Forrás

Sasszem No-Touch

Sokan tartják elképzelhetetlennek, hogy hozzáérjenek a szemükhöz. Nekik találták ki a világ legbiztonságosabb és legkorszerűbb felszíni lézerkezelését, az érintés nélküli Sasszem NO-Touch kezelést, ami az 5 dimenziós, szemkövetésre alkalmas SCHWIND AMARIS csúcstechnológiás lézerrel történik. Segítségével a felső hámréteg eltávolítását már nem a sebészek, hanem maga a SCHWIND lézer végzi el mindenféle érintés nélkül. Gyorsabb a kezelés és gyorsabb a gyógyulási idő is.

Sasszem FEMTO

A beavatkozás során femtolézerrel védőlebenyt képeznek a szaruhártya vastagságának felső 10-15%-ából, az eszköz a milliméter ezredrészének pontosságával dolgozik. Egy másik, excimer lézer a lebeny alatt elvégzi a szaruhártya átformálását úgy, mintha egy beépített kontaktlencsét csiszolna rá. Vagyis a szaruhártya minimum 85%-a teljesen érintetlen marad. Az eljárás precíz, biztonságos, a gyógyulás pedig gyors és fájdalommentes, mivel a szaruhártya könnyen regenerálódik. Rendkívül kényelmes eljárás, ami után a páciens akár másnap munkába állhat.

Jelentkezzen alkalmassági vizsgálatra!