Alig hiszem el, hogy ez a kutyakozmetikai megoldás létezik

Az Észak-Karolinai Royal Paws Pet kutyakozmetikai szalon Facebook oldalán találtam ezt a képet, bárcsak soha nem találtam volna.

A 444 rezidens kutya- és általános állathere szakértője, Szily László egyébként azt mondta, hogy amikor a hím kutyákat vagy macskákat herélik, akkor a beavatkozás helyén egy ezüst színű, csillogós gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő krémet használnak az állatorvosok, ami kicsit hasonlóan néz ki, bár szerinte (és szerintem is) itt valószínűleg nem erről van szó, ez egy kifejezetten szépészeti kezelésnek tűnik.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.