Will Grigg's on fire! Az északír EB-legenda megdöntötte a brit harmadosztály átigazolási rekordját

2019 február 1., péntek 12:21
13

Átigazolási rekord született az angol harmadosztályú focibajnokságban. Az egykor szebb napokat látott Sunderland 4,6 millió euróért, (kb. 1,45 milliárd forintért) igazolta le a másodosztályú Wigan Athletictől az északír válogatott Will Griggst.

Azt a Will Griggst!

Az északír EB-legendát, aki magán az EB-n ugyan egy percet se játszott, az északír szurkolótábor viszont alkalmanként is hosszú perceken át ünnepelte őt tombolva, pusztán azért, mert remekül lehetett énekelni Gala "Freed from desire" című 90-es évekbeli eurodance-slágerére, hogy Will Griggs on Fire!.

Szurkolóinóta-rajongó ínyenceknek mondom, hogy a nemzetközi trendek magyarításában mindig is élen járó kispesti tábor már a 2016-os őszi idényben előállt a dal magyar változatával, miszerint:

Eppel a gólkirály! Az Újpest is tudja már,
hogy Eppel a gólkirály! Az Újpest is tudja már!

A jelenleg már a Kajrat Almatit erősítő Eppel Márton azzal érdemelte ki a magyar Griggs státusát, hogy a bajnokság első, július 16-i fordulójában gólt szerzett Újpesten. (Via MTI)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt