Több polgármester-jelölttel lép a nyilvánosság elé Márki-Zay mozgalma

Két hét múlva, február 24-én mutatkozik be hivatalosan is a nyilvánosságnak Márki-Zay Péter mozgalma, a Mindenki Magyarországa, közölte a Népszavával a hódmezővásárhelyi polgármester. Az eseményen több jelenlegi ellenzéki polgármestert, valamint jelölteket is bemutatnak. A mozgalom célja az, hogy az októberi önkormányzati választáson egy közös ellenzéki jelölt induljon a fideszessel szemben. Az eddigi munkáról Márki-Zay elmondta, összerakták és fejlesztik az informatikai hátteret, és a kommunikációs csapat is összeállt. 

"A vidéki ellenzék szervezetlensége volt az egyik legfőbb oka a Fidesz kétharmados győzelmének,"

jelentette ki. Konkrét településeket nem említve elárulta, hogy több helyen már megállapodtak az ellenzéki pártok a közös jelöltjeikről. 

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.