Lefújták a Woodstock 50-et

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az 1969-es legendás fesztivál szellemiségére épített, az 50. évfordulóra, de egy másik helyszínen, a New York állambeli Watkins Glenben augusztus 16-18-ára tervezett fesztivál – aminek a támogatói között ott volt Michael Lang, aki az eredeti Woodstock egyik alapítója is volt – mégsem lesz megtartva, miután a befektetők kihátráltak.

Az 1969-es woodstocki fesztiválFotó: Wadleigh Maurice/Collection Christophel

Pedig több generáció legendája is fellépett volna, többek között Santana, David Crosby, John Fogerty, Jay-Z, Chance The Rapper és Miley Cyrus. De a szervezők közölték, hogy a fesztivált nem tudták volna megtartani úgy, hogy az méltó legyen a brandhez – ahogy az 1994-es és az 1999-es Woodstock is csak kellemetlen emlék maradt. (NPR)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.