Szoktassák magukat az esőhöz, jó reggelt!

időjárás
2019 április 29., 02:01
comments 220

Bár a múlt héten már-már úgy tűnt, hogy visszavonhatatlanul itt a nyár, május első napjaiban újra élhetjük a márciust. Ma még akár 19 fok is lehet, sőt, szerdán, a munkaszüneti napon talán csapadékmentes időben élvezhetjük majd az akár 22 fokos csúcshőmérsékletet, a hét második fele még az első felénél is rosszabb időt ígér: a hétvégén már jó, ha 15 fok lesz, de mindegy is, mert ömleni fog az eső. Végre, tenném hozzá az elmúlt hónapok aszályára gondolva. Na, de nézzük, mi vár ránk ma. Eső. Az ország jelentős részében, így Budapesten is csepereg. Az ország nyugati felében 10-13, a keletiben 12-15 fokra számíthatunk délelőtt, délután ennél legfeljebb 2-3 fokkal lesz csak melegebb. Némi napsütésre a Tiszántúlon számíthatnak, az ország javában esni fog, a csapadékot az Alpokalján viharosra fokozódó szél kísérheti. Kedd hajnalra akár 5 fokig is hűlhet. (Via Met.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.