Jolly plágiummal vádolja Enrique Iglesiast

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A mulatós zenész szerint a spanyol világsztár egy tavalyi száma gyanúsan hasonlít az ő 2017-es, Bűbáj és csáberő című számára. Erről - ügyvédje társaságában - a TV2 reggeli műsorában, a Mokkában mesélt. Az adásban belehallgattak mindkét dalba, Jolly még rá is énekelt Iglesias dallamaira, hogy érzékeltesse, milyen megdöbbentően hasonlít a két szám. 

A magyar mulatós-sztárnak persze kicsit jól is esik, hogy a spanyol sztárnak megtetszett a dala, elmondta, nem is a pénz a lényeg, hanem hogy tüntessék fel a nevét a szerzők között. Ezzel ugyanis lehet, hogy újabb kapuk nyílnak meg zenei karrierje előtt. Itt lehet meghallgatni Jolly Bűbáj és csáberő című dalát, itt meg Enrique Iglesias I Don't Dance Without You című alkotását.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.