Mozizókat fertőzhetett egy kanyarós nő Kaliforniában

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Járványveszélyre figyelmeztetett szerdai cikkében a Los Angeles Times. A lap értesülései szerint a Bosszuállók: Végítélet múlt péntek hajnali bemutatóját egy kanyarós beteg is végignézte a kaliforinai Placentiában. A huszas éveiben járó nő nem tudta, hogy beteg, még dolgozni is bejárt, és orvosi rendelőben is várakozott.

Az AMC mozi a kaliforniai Placentiában. Ide tért be a Bosszúállók: Végítélet premierjére egy kanyarós beteg.Fotó: Google Street View

A helyi KTLA tévéadó értesülései szerint a nő egy külföldi útján betegedhetett meg, a kaliforniai Orange megyében ő az első kanyarós beteg. Ez viszont hamarosan változhat: a kanyaró cseppfertőzéssel, gyorsan terjed, egy zárt moziteremben töltött három óra bőven elég lehet egy járvány kirobbantásához. (Via The Sacramento Bee)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.