Mozizókat fertőzhetett egy kanyarós nő Kaliforniában

külföld
2019 május 02., 11:53
comments 104

Járványveszélyre figyelmeztetett szerdai cikkében a Los Angeles Times. A lap értesülései szerint a Bosszuállók: Végítélet múlt péntek hajnali bemutatóját egy kanyarós beteg is végignézte a kaliforinai Placentiában. A huszas éveiben járó nő nem tudta, hogy beteg, még dolgozni is bejárt, és orvosi rendelőben is várakozott.

Az AMC mozi a kaliforniai Placentiában. Ide tért be a Bosszúállók: Végítélet premierjére egy kanyarós beteg.
photo_camera Az AMC mozi a kaliforniai Placentiában. Ide tért be a Bosszúállók: Végítélet premierjére egy kanyarós beteg. Fotó: Google Street View

A helyi KTLA tévéadó értesülései szerint a nő egy külföldi útján betegedhetett meg, a kaliforniai Orange megyében ő az első kanyarós beteg. Ez viszont hamarosan változhat: a kanyaró cseppfertőzéssel, gyorsan terjed, egy zárt moziteremben töltött három óra bőven elég lehet egy járvány kirobbantásához. (Via The Sacramento Bee)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.