Bolhainvázió miatt evakuálni kellett egy párizsi rendőrőrsöt

"A rendőrőrs további értesítésig zárva" - helyezték ki a táblát Párizs 19. kerületében a rendőrség épületére, amit azután kellett evakuálni, hogy bolhák árasztották el. A rendőrszakszervezet twitteres közleménye szerint a bolhák miatt "elviselhetetlenné váltak a munkakörülmények".

A bolhainvázió három hete kezdődött. Azóta próbálkoztak irtással, de a Bleu Paris rádió csütörtöki beszámolója szerint még rosszabbodott is.

Olyannyira, hogy az őrsön dolgozóknak már az otthonukban sincs nyugtuk, mivel nyilván hazahordták a bolhákat a ruházatukon. "Több kollégánk orvoshoz is fordult a csípések miatt. A legnagyobb probléma, hogy többüknek már a gyerekeit is megcsípték a bolhák. Ez nem mehet így tovább" - nyilatkozta Emmanuel Cravello, a rendőrszakszervezet illetékese. A szakszervezet most a teljes őrs elgázosítását kéri, amihez legalább 48 órára hermetikusan le kell zárni az épületet. (Via The Guardian)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.