Hat hónapra bevonták David Beckham jogosítványát, mert mobilozott vezetés közben

külföld
2019 május 09., 18:55

Hat hónapra eltiltották a vezetéstől David Beckhamet, amiért a telefonját használta vezetés közben még tavaly novemberben, amikor a Bentley-ével London utcáit rótta.

Az egészből valószínűleg semmi sem lett volna, ha egy járókelő le nem fotózza, ahogy a telefonját nyomkodja, miközben lassan araszol előre a forgalomban.

photo_camera Fotó: DANIEL LEAL-OLIVAS/AFP

De lefotózta, az ügyből eljárás lett, Beckham bűnösnek vallotta magát, a bíró pedig eltiltotta a vezetéstől, miután már amúgy is volt kihágása gyorshajtás miatt. Plusz be kell fizetnie majd 100 font bírságot és egyéb költséget is. (Guardian)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.