Weber és a CDU közös felhívása: Vannak erők, amelyek Európa tönkretételére, megosztására és gyengítésére törekednek

külföld
2019 május 22., 19:12

Közös szóróanyagot juttat el a napokban több millió német háztartásba Manfred Weber néppárti csúcsjelölt, és Annegret Kramp-Karrenbauer, a CDU elnöke, írja Die Welt. Az EP-választásokra való buzdításon túl kiemelik, hogy

"vannak erők, amelyek Európa tönkretételére, megosztására és gyengítésére törekednek".

Ezzel szemben a CDU, és a CSU a jólét, a biztonság és a béke megőrzéséért dolgozik, ösztönzi az innovációt, amivel "jó állásokat kínáló erős gazdaságot" teremt és a klímaváltozás megfékezéséhez is hozzájárul.


Németország 96 képviselőt küldhet az EP-be, a felmérések szerint a CDU/CSU gyűjti össze a legtöbb szavazatot, de támogatottsága az előző, 2014-ben tartott választáson elért 35,3 százalékról a 28-30 százalékos szintre süllyed.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.