Szél Bernadett és Hadházy Ákos a Momentum bulijába ment

POLITIKA
2019 május 26., 22:06
comments 166

Az LMP két korábbi politikusa az EP-választáson nagyon jól szereplő párt buliján tűnt fel. A 444-nek azt mondták, azért mentek az ünneplésre, mert gratulálni szerettek volna. Szél Bernadett a Momentumot a jövő pártjának nevezte, de az LMP most elért eredményét nem kívánta kommentálni. Hadházy Ákos szerint az öröm mellett szomorkodni is van ma okunk, mert a Fidesz agymosó propagandája győzött a normalitás felett. Ugyanakkor a Momentum eredményét óriásinak tartja, olyasvalaminek, aminek örülni is lehet. Azt, hogy az LMP nem jutott be, ő sem akarta kommentálni, de megjegyezte, a pártban sorozatosan rossz, elhibázott döntéseket hoztak, és ez most megbosszulta magát.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.