Pumped Gabo teljesen összeomlott, hogy nem gyúrhat a nyáron

baleset
2019 május 28., 18:15
comments 385

Nem is indulhatott volna tragikusabban Pumped Gabo nyara, hiszen egy faszság miatt kiugrott a válla, amikor nem akarta nézni, ahogy az egyik barátját a földön rugdossák. Utólag már úgy van vele, inkább tört volna be a feje vagy az orra, hiszen ezek nem kellenek a gyúráshoz, de a váll mindenhez kell. Így az edzésen, a bulikon, a programozáson kívül 

otthona, a Balaton Sound is off. Ha izomtömegben nem is tud épülni, lelkiekben azért megpróbál: a tragédia Gábort megtanította arra, hogy a legdrágább kincsünk az idő, a fiatalság és az egészség, amiért hálásnak kell lenni és minden percét ki kell élvezni. Ő is erre készül, amint a benne dolgozó tűz meggyógyítja a testét.

Gábor mindezt egy drámai hangvételű posztban osztotta meg a világgal az Instagramon

„Biztos hallottátok már hogy a legdrágább kincsünk az idő. Ezt még fiatalabb koromban nem értettem, de ma már igen. Egy rommá gyúrt 23éves Pumped Gabo nyári napjai pénzben nem mérhetőek, ugyanis senki nem tudná megfizetni. Imádok edzeni, ez az életem, erről szólnak a mindennapjaim. Olyan boldog voltam minden nap, hálás az egyszerű dolgokért is. Rengeteg tervem volt a nyárra, aminek most annyi. Kiugrott a vállam, egy faszság miatt, de nem fogom nézni ahogy az egyik legjobb barátomat a földön rugdossák. Semmi bajom, csak a vállam ugrott ki. Inkább tört volna be az orrom, vagy a fejem. De a vállam mindenhez kell. Egy kézzel nem lehet edzeni, vezetni, enni, főzni, öltözködni, mosakodni, tisztálkodni, semmit. Pont nyáron... semmi szórakozás semmi programozás semmi buli. Az otthonom, Balaton sound off. Az a mérhetetlen jó kedv ami bennem volt most nyomtalanul elmúlt. A doki 3 hetet mondott kötésben, aztán gyógytorna, semmi gyúrás... bízom a gyors felépülésemben, hogy az a tűz ami bennem van dolgozik és gyógyítja a testemet, hiszek benne ! Ezzel a poszttal nem sajnáltatni akarom magam, sokkal inkább remélem hogy gondolat ébresztő és mindenki elgondolkozik kicsit, mekkora kincs hogy fiatalok vagytok és egészségesek, élvezzétek ki minden percét, legyetek érte hálásak.”

View this post on Instagram

Biztos hallottátok már hogy a legdrágább kincsünk az idő. Ezt még fiatalabb koromban nem értettem, de ma már igen. Egy rommá gyúrt 23éves Pumped Gabo nyári napjai pénzben nem mérhetőek, ugyanis senki nem tudná megfizetni. Imádok edzeni, ez az életem, erről szólnak a mindennapjaim. Olyan boldog voltam minden nap, hálás az egyszerű dolgokért is. Rengeteg tervem volt a nyárra, aminek most annyi. Kiugrott a vállam, egy faszság miatt, de nem fogom nézni ahogy az egyik legjobb barátomat a földön rugdossák. Semmi bajom, csak a vállam ugrott ki. Inkább tört volna be az orrom, vagy a fejem. De a vállam mindenhez kell. Egy kézzel nem lehet edzeni, vezetni, enni, főzni, öltözködni, mosakodni, tisztálkodni, semmit. Pont nyáron... semmi szórakozás semmi programozás semmi buli. Az otthonom, Balaton sound off. Az a mérhetetlen jó kedv ami bennem volt most nyomtalanul elmúlt. A doki 3 hetet mondott kötésben, aztán gyógytorna, semmi gyúrás... bízom a gyors felépülésemben, hogy az a tűz ami bennem van dolgozik és gyógyítja a testemet, hiszek benne ! Ezzel a poszttal nem sajnáltatni akarom magam, sokkal inkább remélem hogy gondolat ébresztő és mindenki elgondolkozik kicsit, mekkora kincs hogy fiatalok vagytok és egészségesek, élvezzétek ki minden percét, legyetek érte hálásak.

A post shared by @ pumped_gabo on

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt