Jó reggelt, ezekben a pillanatokban éppen nem esik!

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Szép, meleg hajnalra ébredhettünk, jó reggelt. Az ország legzordabb vidékein is elmúlt már 11 fok, szűkebb pátriámban, a közép-magyarországi statisztikai régióban pedig egyenesen 14-15 fok volt már hajnali 5:40-kor is.

Délelőtt ehhez képest nem is les nagy elmozdulás, a nyugati határszéleken konkrétan semmi. Ott 12-15 fokra és zuhogó esőre számíthatnak, az ország többi részén napsütéses közelhúszfokok lesznek. Délután a nyugati határszélen akár 15-16 fokig is melegedhet a továbbra is zuhogó eső közben. Az ország többi részén záporzivatarokkal tarkított napsütésre és 25 fok körüli hőmérsékletre készüljenek.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 10,6 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.