Jó reggelt, ezekben a pillanatokban éppen nem esik!

időjárás
2019 május 29., 04:03

Szép, meleg hajnalra ébredhettünk, jó reggelt. Az ország legzordabb vidékein is elmúlt már 11 fok, szűkebb pátriámban, a közép-magyarországi statisztikai régióban pedig egyenesen 14-15 fok volt már hajnali 5:40-kor is.

Délelőtt ehhez képest nem is les nagy elmozdulás, a nyugati határszéleken konkrétan semmi. Ott 12-15 fokra és zuhogó esőre számíthatnak, az ország többi részén napsütéses közelhúszfokok lesznek. Délután a nyugati határszélen akár 15-16 fokig is melegedhet a továbbra is zuhogó eső közben. Az ország többi részén záporzivatarokkal tarkított napsütésre és 25 fok körüli hőmérsékletre készüljenek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.