Jó reggelt, ezekben a pillanatokban éppen nem esik!

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Szép, meleg hajnalra ébredhettünk, jó reggelt. Az ország legzordabb vidékein is elmúlt már 11 fok, szűkebb pátriámban, a közép-magyarországi statisztikai régióban pedig egyenesen 14-15 fok volt már hajnali 5:40-kor is.

Délelőtt ehhez képest nem is les nagy elmozdulás, a nyugati határszéleken konkrétan semmi. Ott 12-15 fokra és zuhogó esőre számíthatnak, az ország többi részén napsütéses közelhúszfokok lesznek. Délután a nyugati határszélen akár 15-16 fokig is melegedhet a továbbra is zuhogó eső közben. Az ország többi részén záporzivatarokkal tarkított napsütésre és 25 fok körüli hőmérsékletre készüljenek.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.