Jay-Z az első rapper, aki hivatalosan is dollármilliárdos

külföld
2019 június 03., 20:54
comments 121
Jay-Z és Diddy
photo_camera Jay-Z és Diddy Fotó: Vivien Killilea/AFP

A Forbes kiszámolgatta, mennyit érhet Jay-Z vagyona, és bizony elérte azt az álomkategóriát, amelyet csak nagyon-nagyon kevesen: dollármilliárdos lett. Ráadásul a nem éppen prudens gazdálkodásukról híres rapperek között ő az első ebben a globális elitklubban.

Az üzleti lap fel is sorolja, mennyi minden kellett ehhez a kétségkívül sikeres zenei karrieren kívül: saját márkák felépítése a ruházattól a streamelésig, illetve tíz- és százmilliós befektetések pezsgő- és konyakmárkákba, illetve az Uberbe. De van egy 70 milliósra becsült műgyűjteménye is. (via Variety)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.