Csendben ejtette a keresetét a Cristiano Ronaldót nemi erőszakkal vádló amerikai nő

Visszavonta keresetét a Cristiano Ronaldót nemi erőszakkal vádló amerikai nő a nevadai állami bíróságon, jelentette a Bloomberg. A portugál világsztár elleni kereset híre tavaly bejárta a világsajtót, hatására a Ronaldo klubja, a Juventus részvényárfolyama 15 százalékkal esett.

A kereset visszavonása viszont szinte fű alatt történt. A Bloomberg is csak most számolt be róla, bár, mint írják, vádlója már a múlt hónapban visszavonta keresetét. Beadványából az nem derül ki, hogy miért, így az sem, hogy esetleg peren kívül állapodott-e meg kártalanításban Ronaldóval.

Hogy a per amúgy mennyire komoly volt, azt jelzi, hogy a New York Times márciusi értesülései szerint a Juventus emiatt mondta le részvételét a Bajnokok Nemzetközi Kupája nevű amerikai futballeseményen. Attól tartottak ugyanis, hogy Ronaldót őrizetbe vehetik a nemi erőszak ügyében nyomozó amerikai hatóságok.

Ronaldó amúgy folyamatosan tagadta a vádakat.

Ronaldo ellen Katheryn Mayorga nyújtott be keresetet tavaly szeptember 27-én. Vádja szerint Ronaldo 2009-ben erőszakolta meg egy Las Vegas-i szálloda luxuslakosztályában. Mayorga keresetében megemlítette, hogy a történtek után ugyan megállapodtak Ronaldóval egy peren kívüli kártérítésben, de a támadás olyan mértékű traumát okozott neki, hogy utólag már nem érezte arányosnak azt.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.