Tarantino következő filmje egy káromkodós Star Trek lehet

Bár Quentin Tarantino még csak most fejezte be a kilencedik játékfilmjét, a Volt egyszer egy Hollywoodot (Once Upon A Time In Hollywood), máris arról beszélt az Empire-nek, hogy egy Star Trek-projektben is benne van. A Paramountnál készülő filmen több forgatókönyvíró is dolgozik Tarantino ötlete alapján.

Quentin Tarantino az Aljas nyolcas sajtótájékoztatóján New Yorkban 2015. december 14-én.Fotó: Bryan Bedder/Getty Images / The Weinstein Company/AFP

Bár Gene Roddenberry sci-fi-univerzuma eddig kifejezetten kerülte az erős szavakat, mint minden Tarantino-film, ez is tele lenne káromkodással. „Ez egy R-besorolású (17 éven felülieknek való) film. Ha én csinálom, R-besorolású lesz” – mondta. (Empire)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.