Tarantino következő filmje egy káromkodós Star Trek lehet

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Bár Quentin Tarantino még csak most fejezte be a kilencedik játékfilmjét, a Volt egyszer egy Hollywoodot (Once Upon A Time In Hollywood), máris arról beszélt az Empire-nek, hogy egy Star Trek-projektben is benne van. A Paramountnál készülő filmen több forgatókönyvíró is dolgozik Tarantino ötlete alapján.

Quentin Tarantino az Aljas nyolcas sajtótájékoztatóján New Yorkban 2015. december 14-én.Fotó: Bryan Bedder/Getty Images / The Weinstein Company/AFP

Bár Gene Roddenberry sci-fi-univerzuma eddig kifejezetten kerülte az erős szavakat, mint minden Tarantino-film, ez is tele lenne káromkodással. „Ez egy R-besorolású (17 éven felülieknek való) film. Ha én csinálom, R-besorolású lesz” – mondta. (Empire)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.