Egy 7 éves indiai kislány elveszett a 42 fokos arizonai sivatagban, már csak a holttestét találták meg

Az Egyesült Államok határőrsége közölte, hogy megtalálták egy hétéves indiai kislány holttestét az arizonai sivatagban. A lány többedmagával, egy indiaiakból álló csoport tagjaként próbált átkelni a határon Mexikóból az Egyesült Államokba, de az embercsempészek, akikkel utaztak, magukra hagyták őket a határon.

Fotó: ARIANA DREHSLER/AFP

A sivatagban a hőmérséklet közel 42 fok volt csütörtökön. A határőrségnek két másik indiai nő számolt be a történtekről, köztük arról, hogy elkeveredtek, és a társaságukban volt egy kétgyerekes nő is. A határőrök ekkor kezdtek kutatni a többiek után, és órákkal később megtalálták a gyerek holttestét. Lábnyomokat is találták, ez alapján mások visszasétáltak Mexikóba.

“Ez egy érzéketlen halál, ami a kartellek hibája, melyek profitálnak abból, hogy embereket tesznek ki életveszélynek” - mondta a tucson-i határőrség vezetője, miután részvétét fejezte ki. (CNN)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.