Egy 7 éves indiai kislány elveszett a 42 fokos arizonai sivatagban, már csak a holttestét találták meg

külföld
2019 június 14., 08:44

Az Egyesült Államok határőrsége közölte, hogy megtalálták egy hétéves indiai kislány holttestét az arizonai sivatagban. A lány többedmagával, egy indiaiakból álló csoport tagjaként próbált átkelni a határon Mexikóból az Egyesült Államokba, de az embercsempészek, akikkel utaztak, magukra hagyták őket a határon.

photo_camera Fotó: ARIANA DREHSLER/AFP

A sivatagban a hőmérséklet közel 42 fok volt csütörtökön. A határőrségnek két másik indiai nő számolt be a történtekről, köztük arról, hogy elkeveredtek, és a társaságukban volt egy kétgyerekes nő is. A határőrök ekkor kezdtek kutatni a többiek után, és órákkal később megtalálták a gyerek holttestét. Lábnyomokat is találták, ez alapján mások visszasétáltak Mexikóba.

“Ez egy érzéketlen halál, ami a kartellek hibája, melyek profitálnak abból, hogy embereket tesznek ki életveszélynek” - mondta a tucson-i határőrség vezetője, miután részvétét fejezte ki. (CNN)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.