Egy 7 éves indiai kislány elveszett a 42 fokos arizonai sivatagban, már csak a holttestét találták meg

2019 június 14., péntek 8:44
102

Az Egyesült Államok határőrsége közölte, hogy megtalálták egy hétéves indiai kislány holttestét az arizonai sivatagban. A lány többedmagával, egy indiaiakból álló csoport tagjaként próbált átkelni a határon Mexikóból az Egyesült Államokba, de az embercsempészek, akikkel utaztak, magukra hagyták őket a határon.

Fotó: ARIANA DREHSLER/AFP

A sivatagban a hőmérséklet közel 42 fok volt csütörtökön. A határőrségnek két másik indiai nő számolt be a történtekről, köztük arról, hogy elkeveredtek, és a társaságukban volt egy kétgyerekes nő is. A határőrök ekkor kezdtek kutatni a többiek után, és órákkal később megtalálták a gyerek holttestét. Lábnyomokat is találták, ez alapján mások visszasétáltak Mexikóba.

“Ez egy érzéketlen halál, ami a kartellek hibája, melyek profitálnak abból, hogy embereket tesznek ki életveszélynek” - mondta a tucson-i határőrség vezetője, miután részvétét fejezte ki. (CNN)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt