Az összes ellenzéki párt beállt egy jelölt mögé Esztergomban

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Az Index ír arról, hogy Esztergomban megvalósult a teljes ellenzéki összefogás, Cserép János független polgármester-jelölt mögé beállt a DK, a Momentum, az MSZP-P, a Jobbik, az LMP, valamint országos szervezetek, a Mindenki Magyarországa Mozgalom és az Európai Baloldal is. 

A most megalakult ellenzéki kerekasztal a helyiekkel közösen fog programot írni az őszi választások elé. A lap azt is megjegyzi, hogy Cserép János esztergomi születésű és ott is élő négygyermekes családapa, egyébként informatikai vállalkozó, a szeretgom.hu helyi oldal alapitója, civil aktivista.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.