Szabálysértési eljárás indult a győri szökőkútban szexelő pár ellen

SZEX
2019 július 09., 10:46

A Blikk azt írja, közerkölcs megsértése miatt szabálysértési eljárást indított a rendőrség a pár ellen, akik vasárnap hajnali 2 órakor Győr főterén, a szökőkútban szexeltek, miközben többen nézték őket, és hangosan biztatták a romantikázó párt.

link Forrás

Valaki kihívta a rendőröket is, de mire azok kiértek, a pár már végzett, csak a lábukat lógatták a szökőkút vizébe, így a járőrök nem tudták őket felelősségre vonni.

A videó közzététele viszont után már felelősségre tudják vonni őket, a Győri Rendőrkapitányság közerkölcs megsértése miatt indít szabálysértési eljárást.

A lapnak nyilatkozó ügyvéd szerint ez egyértelműen szeméremsértés, akár 2 év börtönnel is büntethető (vagy ha esetleg 14 év alatti gyerek is látta, akár 3 év börtön is kiszabható).

A szökőkutakat egyébként nem tisztítják elég jól, ezért sem szabad fürödni bennük, szex közben pedig különböző kórokozók kerülhetnek a szervezetbe.

A tanulság: nem árt észben tartani, hogy a nyilvános szexet még a családok éve és a babaváró támogatások idején sem támogatja a magyar állam. (Blikk)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.