Túszul ejtették a Liverpool csatárának pomerániai törpespiccét

Drámai hír járja körbe kedd délután a nemzetközi futballvilágot: ismeretlenek betörtek a Liverpool Bajnokok Ligája-győztes csatára, Daniel Sturridge Los Angeles-i házába, ahonnan több táska mellett ellopták a játékos kiskutyáját, egy pomerániai törpespiccet. 

A játékos - aki egyébként épp távozik a csapatától, mert nem hosszabbították meg szerződését -, az Instagramon számolt be a bűncselekményről, méghozzá több videófelvételen is:

Az elsőn látszik, hogy betörték a hollywoodi ház egyik üvegajtaját, Sturridge pedig méltatlankodva jár fel s alá a folyosón, és azt hajtogatja, vajon kinek juthat eszébe betörni egy Los Angeles-i házba, hogy ellopjon onnan egy kutyát. 

A következő felvételen a játékos már arról beszél, hogy akár 20, sőt 30 ezer fontot is kész fizetni, hogy visszakapja az állatot, és feltöltötte a biztonsági kamera felvételeit is, amin három kapucnis férfi látszik. Azt is mondja egy ponton, hogy aki információval szolgál az elkövetőkről, annak is bármennyit kész fizetni. Ezt a posztot aztán Sturridge végül törölte az oldaláról, viszont feltöltött négy képet is a kutyájáról, akinek egyébként természetesen van saját Instagram-oldala is.

Sturridge elmondása szerint két órára ment el otthonról, amikor az eset történt. (BBC)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.