Túszul ejtették a Liverpool csatárának pomerániai törpespiccét

bűnügy
2019 július 09., 14:22
comments 146

Drámai hír járja körbe kedd délután a nemzetközi futballvilágot: ismeretlenek betörtek a Liverpool Bajnokok Ligája-győztes csatára, Daniel Sturridge Los Angeles-i házába, ahonnan több táska mellett ellopták a játékos kiskutyáját, egy pomerániai törpespiccet. 

A játékos - aki egyébként épp távozik a csapatától, mert nem hosszabbították meg szerződését -, az Instagramon számolt be a bűncselekményről, méghozzá több videófelvételen is:

link Forrás

Az elsőn látszik, hogy betörték a hollywoodi ház egyik üvegajtaját, Sturridge pedig méltatlankodva jár fel s alá a folyosón, és azt hajtogatja, vajon kinek juthat eszébe betörni egy Los Angeles-i házba, hogy ellopjon onnan egy kutyát. 

A következő felvételen a játékos már arról beszél, hogy akár 20, sőt 30 ezer fontot is kész fizetni, hogy visszakapja az állatot, és feltöltötte a biztonsági kamera felvételeit is, amin három kapucnis férfi látszik. Azt is mondja egy ponton, hogy aki információval szolgál az elkövetőkről, annak is bármennyit kész fizetni. Ezt a posztot aztán Sturridge végül törölte az oldaláról, viszont feltöltött négy képet is a kutyájáról, akinek egyébként természetesen van saját Instagram-oldala is.

link Forrás

Sturridge elmondása szerint két órára ment el otthonról, amikor az eset történt. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.