Magára maradt a gyermekét gyászoló család otthonában, pornót rendelt a brit rendőr

2019 július 19., péntek 7:02
150

Bűnösnek vallotta magát a bíróságon Avi Maharaj, a londoni rendőrség rendőrbiztosa. Maharajot 2018 februárjában hívta ki egy dél-londoni család, amelyik éppen elvesztette a gyerekét. A családtagok magukra hagyták otthonukban a rendőrt, aki a temetkezési vállalkozóra várt.

Távollétükben Maharaj 25,96 fontért fizetős pornócsatornát vásárolt a család kábelelőfizetésével.

A történtek után Maharaj a jelentésében az időpontok meghammisításával próbálta leplezni tettét. A bíróságon azonban már mindent elismert. Ítéletet csak augusztus 6-án hoznak az ügyében, de rendőrségi karrierje nyilván véget ér. Fegyelmi tárgyalására majd csak az itélethirdetést követően kerül sor.

A brit Független Rendőri Panasztestület regionális igazgatója, Sal Naseem szerint Maharaj viselkedése azért volt különösen felháborító, mert éppen vigyáznia kellett volna a gyászoló család tulajdonára. "Nem szimplán álnok volt, de még komoly gyötrelmet is okozott az érintett családnak, akik éppen egy családtagjuk hirtelen halálával küszködtek. (Via The Guardian)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt