A Taschen egy magyar alkotót is beválasztott a világ száz legjobb illusztrátora közé

A tán legjelentősebb képzőművészeti kiadó, a Taschen gondozásában augusztusban fog megjelenni a világ száz legjobb illusztrátorát bemutató The Illustrator – 100 Best From Around The World című kötet, Julius Wiedemann és Steven Heller szerkesztésében.

És mint az Artportal megírta, a kötetbe egy magyar alkotó, Valló Bertát is beválogatták. Valló Berta az University of the Arts London alá tartozó Central Saint Martins hallgatója volt, és honlapján szereplő leírás alapján az analóg és digitális technikával vegyesen készülő munkáiban többek között az identitásképzés és a női szexualitás kérdései foglalkoztatják a fogyasztói társadalom színfalai előtt. 

A lap cikkéből az is kiderül, hogy jelenleg a londoni Kristjana S Williams Studio munkatársa. Munkáiért a honlapját érdemes felkeresni

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.