A Taschen egy magyar alkotót is beválasztott a világ száz legjobb illusztrátora közé

KULTÚRA
2019 július 22., 10:32
comments 45

A tán legjelentősebb képzőművészeti kiadó, a Taschen gondozásában augusztusban fog megjelenni a világ száz legjobb illusztrátorát bemutató The Illustrator – 100 Best From Around The World című kötet, Julius Wiedemann és Steven Heller szerkesztésében.

link Forrás

És mint az Artportal megírta, a kötetbe egy magyar alkotó, Valló Bertát is beválogatták. Valló Berta az University of the Arts London alá tartozó Central Saint Martins hallgatója volt, és honlapján szereplő leírás alapján az analóg és digitális technikával vegyesen készülő munkáiban többek között az identitásképzés és a női szexualitás kérdései foglalkoztatják a fogyasztói társadalom színfalai előtt. 

link Forrás

A lap cikkéből az is kiderül, hogy jelenleg a londoni Kristjana S Williams Studio munkatársa. Munkáiért a honlapját érdemes felkeresni

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.